Prova på en Digigraphie utskrift gratis

On 24 mars, 2011, in Digigraphie, Nyhetsbrev, by erlandlundin

I samarbete med Epson erbjuder vi alla fotografer och konstnärer gratis prov på Digigraphie-utskrifter i A3+ storlek. Pappret är ett matt Fine Art Paper antingen med struktur som akvarellpapper eller slät yta som siden. Naturvit eller Helvit bas. Gäller under mars, april och maj månad. Kontakta oss på facebook, eller via vårt kontaktformulär här om du vill se (och känna!) på en äkta Digigraphie-print.

Som en aptitretare visar jag två av nyligen nöjda Digigraphie-kunder.

Den första ett färgfoto från 2Brides med ganska skira färger som skrevs ut på Epson Hot Press Natural, ett slätt naturvitt papper med underbar sammetslik yta.

2Brides Digigraphie

Hej Erland! Vi har fått digigraphie printen på det matta pappret och den är som sammet. Oj oj oj, vad vacker. Under 5 konsultationer i söndags ville ALLA kunder känna på den och vi måste tillstå att den är otroligt vacker och välgjord. Från och med nu kommer vi att erbjuda alla våra kunder en digigraphie från Digital Design Österlen i stället för foto print från Crimson. Tack gode gud för att vi hittade dig!!! Varma hälsningar från Isabelle & Emmi-Sabina -- 2Brides Photography

 

Den andra är ett svartvitt foto av Pelle Larsson – Studiobild som skrevs ut på Epson Hot Press Bright. Ett slätt papper med vit bas som verkligen plockar fram kontrasten i bilden. Här använde vi dessutom Epsons egna drivrutin för Advanced Black and White som använder lite mer svart bläck. Resultatet blir en underbart svartvitt Digigraphie-utskrift.

Tagged with:
 

Lämna ett svar