Kom igång med Fine Art Papper

I min Nyårshälsning och mitt eget bokslut 2013 ingår en Fine Art Paper kurs på Moderskeppet Guld som jag inte själv såg förrän igår! 27 minuter med mina tips på hur du kommer igång med Dina bilder på Fine Art Papper. Och jag lovar – den är garanterat fri från teknik-snack, ICC-profiler, OBA, diagram på färgrymder eller resonemang om ett papper håller i 150 eller 170 år. 🙂

Handlar bara om hur Du kan tänka när du vill lyfta Dina bilder ett snäpp till genom att välja rätt papper. Att få dig intresserad av att tänka papper. Att få dig själv att våga prova de bilder du säljer på olika papper. Och kanske att få dig att våga börja printa själv.

Ha det bäst alla mina vänner och njut av livet. Glöm inte att leka.

Erland

Intro och första avsnittet kan ses av alla:
http://guld.moderskeppet.se/kurser/kurs/kom-igang-med-fine-art-papper/

Kom-igang-med-fine-art-papper

 

Lämna ett svar