Nu öppnar vi Fine Art Pub – fineartpub.com

On 2 mars, 2011, in Uppdrag, by erlandlundin

Det händer ofta att både vi och våra fotografer / konstnärer får förfrågningar om det går att köpa osignerade utskrifter med samma höga kvalitet som deras Digigraphie-utskrifter till bra priser. Hittills har det inte gått. Kvaliteten på de flesta andra nätbutiker som säljer posters, affischer och fine art prints där man som artist kan skapa ett konto och lägga upp bilder för utskrift och försäljning håller enligt oss inte tillräcklig hög kvalitet på papper och utskrifter. Vi tycker att utskriften måste göra fotot och konstverket rättvisa fullt ut.

Därför bestämde vi oss för att göra något åt det och öppnar nu Digital Design Österlens nätbutik Fine Art Pub – butiken för Fine Art Digital Prints. En plats för fotografer, konstnärer, och alla andra som är intresserade av vackra bilder och konstverk och som vill köpa foto och reproduktioner till Digigraphie-kvalitet till rimliga priser.

 

Pappret vi skriver ut på är Canson RAG Photografique 310g, ett härligt Digigraphie-certifierat papper med en underbar matt, slät, naturvit yta perfekt för svartvitt och färg och ger den där sköna känslan av att det här är ingen vanlig fotoutskrift.

Vi öppnar med tre artister på Fine Art Pub:

 

Erik Johansson – en makalös retoucher vars bilder publicerat i all världens magasin och som även används som referenser vid flera Photoshop-skolor.

Peter Löfqvist – fotograf som satt Trelleborg på kartan med sina abstrakta och ibland lite galna studiobilder. Vann 2010 Nordic Photo Cup. Peter öppnar med fyra bilder på temat rum.

Matthias Ransheim – illustratören med sci-fi i fokus som jobbar både digitalt och i olja. Matthias bilder är en underbar resa in i fantasins värld.

Välkomna in till Fine Art Pub!

 

Lämna ett svar