För ett par veckor sedan ringde Li Hagenkötter mig och berättade om ett projekt de har på Fotolinjen på Östra Grevie Folkhögskola. Projektet handlade om att lyfta ut konsten i Rosengård och lät riktigt spännande. Så jag bestämde mig för att sponsra projektet med halva kostnaden för mina utskrifter.

SUB ROSA 10 förvandlar hela Törnrosen i Rosengård till en stor offentlig utställning, med bland annat gigantiska skulpturer, fotografier, hemliga stigar och ljudinstallationer. Läs om projektet här: http://subrosa10.wordpress.com

De 9 bilderna som jag bidrog med skrev jag ut i storlek 100×70 cm på Epson Traditional Photo Paper 300g med skrivaren Epson 9900. Som skrivarprofil använde jag Epsons Digigraphie-profil. Till varje utskrift skrev jag såklart ut ett Digigraphiecertifikat som jag stämplade.

En av Li Hagenkötters bilder som hänger på pizzerian på Bennetz väg 17 i Rosengård.

Läs om Lis projekt och hur glad hon blir när jag sponsrar projektet: 🙂

Jag skrev också ut 14 underbara svrtvita bilder i A2 storlek åt Kate Visionj och Hanna Mächs som dokumenterade Lis arbete.
Även dessa bilder skrev jag ut på Epson Traditional Photo Paper som är fantastiskt till svartvita fotografier. Som profil använde jag Epsons Advanced B&W då denna uteslutande använder svart och grått bläck som ger bättre djup och kontrast.

Här hittar du Kates bilder till utställningen:  http://fotokatevisonj.wordpress.com/2010/05/31/fotoutstallning-subrosa-10/

Läs mer om Kate och Hanna på subrosas egna sidor: http://subrosa10.wordpress.com/konstnarer/hannamachskatevisonj/

 

Lämna ett svar